Hur man spelar Factions med egen faction

Här är en tydlig guide på hur du spelar factions med en egenskapad faction.

  1. Först måste du såklart skapa en faction med /f create (namn på factionen).
  2. När du skapat din egen faction så behöver du lägga in pengar i factionens bank med /f money deposit (summa).
  3. När din faction har pengar kan du claima chunks. För att komma till en plats där du kan claima kan du skriva /wild eller bara gå ut i vildmarken från spawn.
  4. Om du gått ut i vildmarken eller teleporterat så kan du skriva /f claim one eller /f claim auto. Claim one betyder att du claimar en chunk (den du står i). Claim auto betyder att de chunksen du går i automatiskt kommer att claimas och för att stänga av detta skriver du kommandot en gång till.
  5. Nu är det dags att börja bygga din bas! Du kan bygga den var du vill; uppe i luften, nere vid bedrock eller på markytan. Det rekommenderas att bygga under marken.
  6. Efter du byggt din bas så behöver du kunna komma dit om du ska någon annanstans eller tappar bort dig. För att göra detta, skriv /f sethome så kommer du kunna skriva /f home för att komma tillbaka till din bas.
  7. Det sista som behövs göras för en framgångsrik faction är att fixa någon slags farm som ger dig pengar. Om du vill göra en farm kan du köpa material till den i /shop.

Mer kommandon finns i /warp info inne på servern.

Lycka till!