1.13 ”Update Aquatic”

Som många av er nog vet så kommer Minecraft snart gå in i version 1.13 eller ”Update Aquatic” som uppdateringen heter.

Denna uppdateringen kommer med mycket ändringar och många coola saker som vi såklart vill använda på Exelon.

1.13 släpps i slutet av juli enligt Minecraft Gamepedia.

 

Vad kommer hända med Exelon?

Det kommer ske mycket ändringar med Exelon i och med att vi vill använda alla nya saker som kommer i den nya uppdateringen, men ännu finns många frågetecken om hur vi ska göra allt kvar och hur det kommer gå till men fler och fler frågor blir besvarade och vi är snart framme vid ett beslut. Vi som håller i servern har haft ett möte om detta hittills men fler kommer behövas.

Det som redan nu är fastställt är att vi kommer göra en komplett reset av hela servern och göra om allt, fast bättre. Men innan ni blir alldeles för ledsna så kom ihåg att inget av detta kommer ske förrän 1.13 släppts så ni kommer alla kunna spela ett bra tag till!

Då 1.13 kommer med vissa världsändringar så kommer vi även återställa alla världar för att få tillgång till dem nya biomerna, korallreven och mycket mer! I och med detta får ni även en ny värld att utforska!

 

Vanliga frågor jag fått

Jag, Allkams, har redan nu fått väldigt mycket frågor om 1.13 av er spelare och ska försöka besvara dem alla nu!

 

Kommer världarna gå att ladda ner?

Ja! Båda våra spelbara världar (Survival och Creative) kommer gå att ladda ner här på hemsidan när våran 1.13-uppdatering gör entré!

 

Kan ni ha kvar 1.12.2-servern även när 1.13 kommer?

Självklart kan vi ha kvar 1.12.2-servern men det är inget vi vill. Då vi vill ge er så bra prestanda och underlätta för våra staffs så kommer vi inte ha servrar för både 1.12.2 och 1.13. Vi skulle behöva bättre datorer för att kunna driva båda servrarna på maximal prestanda och vi skulle behöva ett mycket större staffteam för att kunna hålla koll på två servrar samtidigt.

 

Kommer vi få någon bonus när 1.13 kommer?

Detta är inte en fråga jag fått så ofta men vill besvara den ändå; Ja, ni kommer få en bonus. Då hela servern får en reset så kommer ni få ett starterpaket när ni joinar servern igen! Detta kommer dock endast finnas första månaden av serverns uppstart samt att vi kommer ha en rea på våran shop till 1.13.

 

Kommer alla ranker finnas kvar?

Detta är en fråga jag ej i nuläget kan besvara tyvärr. Just denna fråga har vi inte riktigt kommit fram till ett klart svar på än och vi är lite fundersamma på att byta system med ranker lite men mer om det kommer i ett senare nyhetsmeddelande!

 

När kommer detta ske?

Då vi inte har ett exakt datum på när 1.13 kommer ut utan bara vet att det är i slutet av juli är det svårt att säga exakt när detta kommer ske samt att vi behöver vänta tills Spigot gjort klart deras API till den nya uppdateringen så att plugins kan påbörjas och uppdateras! Men ni kommer kunna spela på 1.12.2-servern ändra fram tills 1 vecka innan 1.13-servern kommer! Varför servern kommer vara helt stängd under en vecka är för att vi då kommer konfigurera klart det sista och byta plats på servrarna för att ge er 100% prestanda!

 

//Allkams, Commander på Exelon.

Kategorier: Nyheter

Allkams

Blev staff på Exelon: 5 juli 2017 02:00 Blev Test-Mod: 22 juli 2017 Blev Mod: 30 agusti 2017 Blev Admin: 4 september 2017 Blev Commander: 19 juni 2018

Kommentera