Hejsan! Här kommer mer information om Exelons 1.13-uppdatering!

Vi har nu fått reda på att 1.13 kommer släppas 18 juli 2018 och därför är det dags för lite mer information om detta då färre frågetecken finns nu!

Detta kommer vara en fortsättning på nyheten 1.13-uppdateringen, så om du inte läst den än kan du göra det innan du fortsätter läsa denna!

 

Nya ranker/rankuppdatering

Vi har beslutat för att ha lite nya ranker på Exelon men vissa kommer få stanna kvar.

De ranker som kommer finnas på Exelon är följande:

Default

Overpowered

Blessed (ny)

Immortal

Angel (ny)

God

xD (ny)

Rankerna kommer resetas när 1.13 kommer. Detta är inte för pengar eller liknande utan för att så mycket görs om och för att vi gör en rätt stor ändring bland rankerna. Hoppas ni inte blir för arga över detta. Det kommer för övrigt finnas en reakod på 30% när 1.13 kommer som förlåt för vi resetade era ranker. Vi uppmanar inte heller någon att köpa dyra ranker eller föremål just nu så länge ni inte vill stödja servern!

Joinbonus

När 1.13-uppdateringen är klar och gör entré så kommer ni få en bonus på våra gamemodes som kommer finnas då.

Det vi kommit fram till är att ni ska få ett starterkit och lite extra pengar. Detta kommer dock endast gälla spelare som joinar första månaden.

Vad kommer hända med 1.12-servern medan vi jobbar på 1.13-servern?

Vi kommer inte göra så mycket på 1.12.2-servern medan vi jobbar på 1.13, men den kommer så klart fortfarande vara öppen och ha staffs inne. Vi jobbar just nu för att få klart de stora projekten vi arbetat med till 1.12-servern under sommaren men vissa av dem kommer inte bli klara nu utan kommer istället göras klart till 1.13-servern.

Mer information

När öppningen av 1.13 närmar sig kommer ni få mer information än det jag ger ut nu. Anledningen är att jag inte vill ge er för mycket information och oss admins samt byggare för mycket press.

 

//Allkams, Commander på Exelon

Kategorier: Nyheter

Allkams

Blev staff på Exelon: 5 juli 2017 02:00 Blev Test-Mod: 22 juli 2017 Blev Mod: 30 agusti 2017 Blev Admin: 4 september 2017 Blev Commander: 19 juni 2018

Kommentera