Rankändringarna till 1.13

Som nog ni alla sett så har vi gått ut med att vi ska reseta alla spelarrankerna och många av er har blivit sura för detta. Jag tänkte nu förklara mer i detalj varför vi gör detta och varför ni ej ska vara arga på oss. Som sagt gör vi absolut inte detta för att vara dumma mot er eller för att vi vill tjäna på detta, vi gör detta för vi vill att Exelon ska bli det bästa den kan bli.

Innan jag börjar förklara saker och besvara frågor så vill jag säga att mycket av detta även har med Minecrafts EULA att göra.

Måste även också säga att vi Admins på Exelon gjorde fel, ingen av oss hade så bra koll på policyn som är när ni köper ranker och andra saker på servern så vi ber mycket om ursäkt för det. Men ni kommer få svar på mycket längre ner.

Varför?

Varför vi valt att göra detta har olika anledningar. Den största anledningen är för att våra ranker kommer ha ett annat värde under 1.13. För vi kan så klart göra detta enkelt, bara byta namn på rankerna och lägga till de rankerna som behövs. Men då har vi ett problem, EULA:n. Enligt den så får vi ej sälja ranker som inte inte bara är kosmetiska, med andra ord så får vi ej sälja ranker som innehåller kits, extra permissions eller liknande utan endast saker som ej ger er en fördel i spelandet som t.ex. prefix, färg på namn, vote för olika saker, extra permissions i hub och lobbies och så vidare. Detta betyder att våra ranker såklart inte har samma värde för tvivlar ganska starkt på att alla som köpt rank endast köpte den för att man fick en prefix som syns i chatten? Många köpte den för att man får kittet och de extra permissionsen. Fast det kommer inte finnas på våran 1.13-server.

Har vi spenderat våra pengar i onödan?

Nej! Det har ni absolut inte gjort. Ni är anledningen till att Exelon idag lever, ni är anledningen till att vi kan ha våran server. Utan era donationer hade inte Exelon varit vid liv idag. Tack vare er har jag, Allkams, fått lära mig väldigt mycket om serverdrift och fått träffa underbara personer och så himla trevliga spelare. Så såklart har ni inte spenderat era pengar i onödan, ni kommer få något i samma värde till eran rank. Exakt vad detta kommer bli har jag inget svar på idag utan det kommer ni få veta när det närmar sig! Då våran policy gäller för er alla som köpt rank så ska ni ha något likvärdigt, de har ni mitt ord på.

Detta kommer dock vara en svår uppgift för oss att framföra då eulan är i vägen för detta med då vi inte får ge er vad som helst. Men något ska vi komma på utan att bryta mot eulan!

Hur får vi kits och liknande utan rank?

Detta är något vi admins pratat en hel del om. Det vi kommer göra är att vi kommer skapa en ”soft-valuta”, en valuta som endast finns i spelet och inte har något värde i riktiga pengar, för att sälja kits och permissions i shopper. Man kommer kunna få denna valutan på olika sätt men enklast är bara genom att spela samt vinna events och liknande under 1.13!

Hur mycket kommer de nya rankerna kosta?

Priset på dem nya rankerna kan jag tyvärr inte svara på. Detta är något vi kommer behöva bestämma under senare tid.

Är detta fastställt?

Faktiskt inte, saker kan förändras men så som vi ser på det nu så kommer det vara så här. Men mycket spelar roll och vi vill så klart ge er det bästa. Men vem vet, i slutändan kanske ni får ranker i likvärdig prisklass ändå. Men allt detta kommer ni få veta spikat och klart när Exelons 1.13-uppdatering närmar sig att göra entré!

Kategorier: Nyheter

Allkams

Blev staff på Exelon: 5 juli 2017 02:00 Blev Test-Mod: 22 juli 2017 Blev Mod: 30 agusti 2017 Blev Admin: 4 september 2017 Blev Commander: 19 juni 2018

Kommentera