Här finns information om våra olika servrar

 


Survival är för närvarande vårt populäraste gamemode på servern! Vi jobbar varje dag för att få servern att bli så bra den kan och så att den är utformad efter hur ni spelare spelar. Spawnen är byggd av vårt staffteam. Vi är väldigt nöjda med hur servern ser ut men många saker kommer komma inom en snar framtid!

Det som gör våran Survival unik är att den är skapad efter vad ni spelare vill ha samt att de som jobbar med servern har goda kunskaper om hur survival ska gå till!

Huvudansvarig: Dillen

 


Denna servern byggs om för tillfället, mer information kommer när gamemodet släpps.

Huvudansvarig: Dillen

 


Detta är en server för att ha kul! Här kommer vi staffs hålla event för er.
De event som finns är: Kinamuren, Anvils, Skintävling! Fler event kommer att komma!
För tillfället är servern stängd för ombyggnad!

 


Skyblock är vår chillserver! Här kan man komma in och bygga lite på en ö, men var aktiv då din ö kan försvinna om du är alldeles för inaktiv!

Huvudansvariga: Allkams & Dillen

 


SkyWars är det gamemodet på Exelon som inte har så mycket spelare för tillfället. Gamemodet är rätt så gömt och det behöver göras om.

Huvudansvarig: Allkams

 


Factions kommer bli en asgrym server! Vi har anlitat Wolfeiii, som tidigare arbetade på en server vid namn DeepCloud, samt ElmerLion för att göra Exelons factionserver. Vår byggare MelleJunior har byggt spawnen så stort tack till honom!

Det kommer finnas mycket kul på denna servern och jag tror många av er kommer gilla den!

Huvudansvariga: Wolfeiii & ElmerLion

 


Här låter vi kreativiteten flöda! Bygg en rolig gubbe eller ett snyggt hus eller varför inte till och med ett helt landskap? Du har fria händer och får bygga i princip vad du vill! Servern kommer rensas snart men världen med alla era byggen kommer laddas upp för nerladdning här på hemsidan innan rensningen påbörjas.

Huvudansvarig: Allkams

 


Towny kommer komma tillbaka fast mycket bättre! Vi kommer göra allt vi kan för att servern ska bli så stabil som möjligt och låta kreativiteten flöda hos er spelare!

Huvudansvariga: Allkams & Dillen